Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kal, sevgili, yokluğumla

Yokluğumla Kal Sevgili

Eski 05-20-2007   #1
mate
icon110

Yokluğumla Kal Sevgili

korkuyu beklemenin telası, korkunun kendisinden cok daha ürkütücü biliyor musun ? iste bu yüzden, sensizliğin karanlık kuyusuna kendi ellerimle bırakıyorum kaderimi korkuyu beklemekten vazgeciyorum ama asla seni sevmekten deil, sevgili sana veda etmeden kaybolusa karısmam da aslında sadece bunun icin

madem varlığım acı veriyor sana, madem ki ancak yokluğumda sevgimi hissedebiliyorsun; öyleyse, yokluğumla kal sevgili

madem ki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk, benim bu ask icin büründüğün son kimlik oLsun

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-21-2007   #2
puslu

Bu çok güzel işte Eline sağlık mate
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-21-2007   #3
mate

Alıntı:
puslu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu çok güzel işte Eline sağlık mate
Ben de bunu daha çok beğenmiştim puslucum
özellikle
madem ki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk, benim bu ask icin büründüğün son kimlik olsun
kısmı çok güzel

Teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-21-2007   #4
puslu

sevgi bencildir aslında matecim herkes sevdim zanneder ama bu çok zordur insanlar hemen beni terkedersen kendime kıyarım gibi manasız tehtitler savurur asıl sevgi sevdiğin kişiyi her ne pahasına olursa olsun mutlu görmektir kendi yok olsa bile işte bunu yapabilen gerçek sevgiyi yaşıyordur karşılıksız o olmasada onu seviyordur ben teşekkür ederim bu güzel şiir için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-21-2007   #5
gecekor

teşekkürler mate
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com