![]() |
Yokluğumla Kal Sevgili
korkuyu beklemenin telası, korkunun kendisinden cok daha ürkütücü biliyor musun ? iste bu yüzden, sensizliğin karanlık kuyusuna kendi ellerimle bırakıyorum kaderimi.. korkuyu beklemekten vazgeciyorum ama asla seni sevmekten deil, sevgili.. sana veda etmeden kaybolusa karısmam da aslında sadece bunun icin.. ....... madem varlığım acı veriyor sana, madem ki ancak yokluğumda sevgimi hissedebiliyorsun; öyleyse, yokluğumla kal sevgili.. .............. madem ki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk, benim bu ask icin büründüğün son kimlik oLsun... Alıntı... |
Bu çok güzel işte Eline sağlık mate.
|
Alıntı:
özellikle madem ki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk, benim bu ask icin büründüğün son kimlik olsun... kısmı çok güzel.. Teşekkür ederim. |
sevgi bencildir aslında matecim herkes sevdim zanneder ama bu çok zordur. insanlar hemen beni terkedersen kendime kıyarım gibi manasız tehtitler savurur asıl sevgi sevdiğin kişiyi her ne pahasına olursa olsun mutlu görmektir kendi yok olsa bile işte bunu yapabilen gerçek sevgiyi yaşıyordur karşılıksız o olmasada onu seviyordur. ben teşekkür ederim bu güzel şiir için.
|
teşekkürler mate
|