Hİndİ BohÇasi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hİndİ BohÇasiHindi Bohçası hindi bohçası malzemeler: - 3 yufka - 2 adet hindi bonfile - 5-6 yemek kaşığı tereyağ - 1 su bardağı ceviz - 2 diş sarmısak - 2 su bardağı yoğurt - 1 yemek kaşığı tuzot - 1 yemek kaşığı pul biber - yarım demet maydanoz yapılışı: yufkaları tek tek tepsiye yayarak orta ısılı fırında kurutun kuruyan yufkaları bir fırın kabına kırarak yerleştirin aralarına dövülmüş cevizin yarısını serpin hindiyi 8 bardak suda haşlayıp didikleyin yufkaların üzerine sıcak hindi suyunu her tarafını ıslatacak şekilde dökün hindileri üzerine yerleştirin Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış biber gezdirip maydonozla süsleyip servis yapın |
|
|
|