Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fransa, mutfagı

Fransa Mutfagı

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fransa Mutfagı



TONBALIKLI BÖREK

Malzemeler:
6 adet malsuka( özel börek yufkası)
6 yumurta
150 gr konserve tonbalığı
1 demet maydanoz
1 limon
Tuz, karabiber
Kızartma için bol zeytinyağı

Hazırlanışı:
* Maydanozu temizleyip kıyın Bir tabağa alıp tonbalığı ve karabiber ilave ederek karıştırın

* Her bir malsukayı (yufka) düz zeminde açıp ortasına bir yumurta kırın ve tonlu karışımdan bir kaşık ekleyip ikiye katlayarak kapatın Kenarlarını yapıştırıp kızgın yağda iki taraflı kızartın Dilimlenmiş limon eşliğinde sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.