Malzemeler: 1 adet tavuk göğsü1 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı tereyağı veya mısırözü yağı3-4 adet salatalık turşusu1 su bardağı turşu suyu2 adet patates2 adet havuç1 adet kereviz1 adet soğan2 adet yumurta sarısıtuz, karabiber Yapılışı:[*]Tavuğu bol suda yumuşayana kadar haşlayın Suyunu çorbada kullanmak içn bekletip tavuğu ılınınca ufak didikleyin[*]Soğanı tencerece yağla birlikte kavurun Unu ilave edip biraz daha kavurmaya devam edin[*]Yeterince su ve tavuk suyu ilave edip karıştırarak kaynamaya bırakın[*]Sebzeleri ve turşuyu soyup ufak küplere doğrayın Kaynayan çorbaya ilave edin[*]Sebzeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin[*]Didiklenmiş tavuk etlerini ilavve edin[*]1 su bardağı turşu suyu ile 2 yumurta sarısını karıştırın Çorbanın suyundan azar azar alıp ilave karıştırarak turlu suyuna ilave edip karışımı ılıtın[*]Yine azar azar çorbaya akıtarak aynı anda karıştırıp çorbanın terbiyesini ilave edin[*]Tuz ve karabiberi ilave edip bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alıp servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.