Malzemeler: 1 buçuk kilo hamsi1 yemek kaşığı sıvıyağ1-2 demet maydanoz1-2 tane limontuzYapılışı:[*]Hamsilerin kafalarını ve kılçıklarını iç kısımları ile birlikte ayırın Orta kılçıklarını ayıkladığınız zaman ust kısımlarından hala birleşik halde olmaları gerekir[*]Hepsini ayıkladıktan sonra duru su çıkana kadar yıkayın[*]Yağlanmış fırın tepsisine düzgün bir şekilde yanyana dizin Üzerine kabuğu soyulmuş, ince dilimlenmiş limonları döşeyin, maydanozu serpiştirin [*]Tuzunu, arzuya göre 1 kaşık zeytinyağı gezdirip 200C li fırında iyice kırazıp pişene kadar tutun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.