Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sulfaki

Sulfaki

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sulfaki





Malzemeler:
* 500 gram tavuk eti (göğüs)
* 1 tatlı kaşığı mercanköşk
* 1 adet soğan
* 8 – 16 adet kokteyl domates
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 3 tatlı kaşığı limon suyu

Hazırlanması:
* Tavuk etini 2-3 cm’lik parçalar halinde doğrayın
* Zeytinyağını, limon suyu ve mercanköşkle karıştırın
* Tavuk parçacıklarını 30 dakika kadar bu karışımın içinde bekletin
* Soğanı soyup dilimleyin Domatesleri yıkayın
* Şişlere sırayla et, soğan ve domatesleri dizip tuzlayın
* Bir tavada 2 – 3 çorba kaşığı sıvı yağda 7 dakika kadar kızartın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.