![]() |
Sulfaki
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler: * 500 gram tavuk eti (göğüs) * 1 tatlı kaşığı mercanköşk * 1 adet soğan * 8 – 16 adet kokteyl domates * 3 çorba kaşığı zeytinyağı * 3 tatlı kaşığı limon suyu Hazırlanması: * Tavuk etini 2-3 cm’lik parçalar halinde doğrayın. * Zeytinyağını, limon suyu ve mercanköşkle karıştırın. * Tavuk parçacıklarını 30 dakika kadar bu karışımın içinde bekletin. * Soğanı soyup dilimleyin. Domatesleri yıkayın. * Şişlere sırayla et, soğan ve domatesleri dizip tuzlayın. * Bir tavada 2 – 3 çorba kaşığı sıvı yağda 7 dakika kadar kızartın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.