ciğerli kağıt kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ciğerli kağıt kebabıMALZEMELER 750 gr süt kuzusu 1 adet kuzu cigeri 3 adet kuzu böbregi 9 adet yesil sogan 1 demet dereotu 1 demet maydanoz 2 yemek kasigi tereyagi 2 çay kasigi kekik Tuz-karabiber 1 adet yagli kagit YAPILIŞ TARİFİ Eti ve cigeri irice kusbasi büyüklügünde dograyin Böbrekleri dörde bölün Soganlari birer santim uzunlugunda, dereotu ve maydanozu ince ince kiyin Hazirladiginiz yiyecekleri, iki kat yagli kagit üzerine koyun Tuz, biber, kekik ve tereyagini kattiktan sonra altüst edip üzerini kagitla kapatin ve iple paketleyin Paketin üzerini suyla islatin Bir tepsi içinde sicak firina sürün 1-1,5 saat pisirin Kebabi, kagidin içinde sogutmadan servis yapin
|
|
|
|