![]() |
Kaymaklı Bıldırcın Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaymaklı Bıldırcın Dolması( 4 kişilik ) Hazırlama: 20 dakika Pişme süresi: 25 dakika Malzemeler 4 adet bildırcın biftek 4 çorba kaşığı kaymak 4 dilim dil peyniri 1 çorba kaşığı ince dövülmüş Antep fıstığı Tuz, karabiber 2 çorba kaşığı tereyağı Kaymaklı Tavuk Dolması-tavuk-sarma-2-jpg Tarifi Biftekler iyice dövülerek inceltilir ![]() Yüzeyine tuz ve karabiber serpilir ![]() Kaymak, tereyağı gibi sürülür ![]() Kenarına dil peyniri ve fıstık konur ![]() Rulo yapılır, ucu kürdanla tutturulur ![]() Tavada, tereyağı ile az ateşte kızartılır ![]() |
![]() |
![]() |
|