Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bıldırcın, haşlama

Bıldırcın Haşlama

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bıldırcın Haşlama




Malzeme Listesi

* 1 Adet Bıldırcın
* 1 Adet Soğan
* 1 Adet Patates
* 1 Adet Havuç

Servis Yaparken
* 1 Adet Limon



1 Tencereyi kızdırarak yıkanıp suyu süzülmüş bıldırcın etlerini tencereye yerleştirin Etler önce suyunu salacaktır Suyunu çekene dek kısık ateşte hafif kavurun

2 Etler hafifçe kavrulduktan sonra bir yemek kaşığı kadar mısır ununu etlerin üzerine serpiştirip unla birlikte hafifçe kavurun

3Pişen etlerin üzerini iki üç parmak geçecek kadar sıcak su ilave edin

4 Soğan, patates ve havuçları soyarak irice birkaç parçaya ayırarak tencereye ilave edin ve tencereye kaynadıktan sonra altını iyice kısarak tüm malzemeler iyice haşlanana dek pişirin


Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.