![]() |
Bıldırcın Haşlama
Malzeme Listesi * 1 Adet Bıldırcın * 1 Adet Soğan * 1 Adet Patates * 1 Adet Havuç Servis Yaparken * 1 Adet Limon 1. Tencereyi kızdırarak yıkanıp suyu süzülmüş bıldırcın etlerini tencereye yerleştirin. Etler önce suyunu salacaktır. Suyunu çekene dek kısık ateşte hafif kavurun. 2. Etler hafifçe kavrulduktan sonra bir yemek kaşığı kadar mısır ununu etlerin üzerine serpiştirip unla birlikte hafifçe kavurun. 3.Pişen etlerin üzerini iki üç parmak geçecek kadar sıcak su ilave edin. 4. Soğan, patates ve havuçları soyarak irice birkaç parçaya ayırarak tencereye ilave edin ve tencereye kaynadıktan sonra altını iyice kısarak tüm malzemeler iyice haşlanana dek pişirin. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.