![]() |
Standart Olmayalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Standart OlmayalımStandart asla olmayın Yarın sabah uzaylılar gelse dünyaya ![]() ![]() ![]() Deseler ki, "ne yaptınız bunca zaman, gösterin de görelim ![]() ![]() ![]() Teknoloji göstersen, komik ![]() ![]() ![]() ![]() Para falan desen, ona ne ![]() ![]() ![]() Savaşların ve getirdiği yıkımların, acıların gurur duyulacak bir tarafı yok ![]() Ama Van Gogh gösterebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selimiye’yi, Sultanahmet’i gösterebilirsin ![]() "İnsan, işte bunu yaptı" demek için ![]() ![]() ![]() Sonra derler ki, "sanat karın doyurmaz ![]() ![]() ![]() Ana babalarımız sanatla uğraşmamızı pek sevmez ![]() Herkes, köşe dönecek bir evlat yetiştirme gayretinde ![]() ![]() ![]() ![]() Verilen akıl budur ![]() E madem "maddi konularda" bu kadar akıllıdır bizim büyüklerimiz, bu memleketin neden 300 milyar dolar borcu var? Picasso’yu ve eserlerini inceleyin ![]() Diyebilirsiniz ki, "ben resimden anlamıyorum, ne bulacağım Picasso'da ![]() Zaten ben de anlamam ama anlatmak istediğim bu değil ![]() Picasso, sadece resim değildir ![]() Sanat sayfalarında "kübik mübik" diye laf salatası yapan ukala dümbeleklerinin anlattığı da değildir ![]() Picasso, farklılıktır ![]() "Herkes ne yaparsa yapsın, ben böyle yapıyorum arkadaş"tır ![]() ![]() ![]() Kalıpları reddedin ![]() Makine mühendisi olacaksanız, öyle olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın standart olmayın ![]() Başkaları ne yaparsa yapsın ![]() Onu zaten başkaları yapıyor ![]() Siz başka yapın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Sakın standart olmayın ![]() Başkaları ne yaparsa yapsın ![]() Onu zaten başkaları yapıyor ![]() Siz başka yapın ![]() ![]() ![]() Evet haklisin ergenekon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() ya benim ömrüm standart olmaya çalışmakla geçti bir türlü başaramadım bu dediğim gerçek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|