Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayarınıza, tanıtın, yüzünüzü, şifre

Bilgisayarınıza Şifre Yerine Yüzünüzü Tanıtın

Eski 11-01-2010   #1
Şengül Şirin

Bilgisayarınızda Windows işletim sistemi kullanıyorsanız ve aynı bilgisayarı sizden başkalarıda kullanıyorsa farklı kullanıcı hesapları kullanmanız çok doğalSık sık kullanıcı şifresini unutuyorsanız yada her açılışta aynı şifreyi girmekten sıkıldıysanız bu program tam size göre

Luxand tarafından geliştirilen Blink isimli program, yüz tanıma teknolojisi kullanarak bilgisayarınıza giriş yapmanızı sağlıyor

Birden fazla kişi tarafından kullanılan bilgisayarlar için oldukça ideal bir program olan bu program Windows oturumunuzu açmak için şifre yerine, yüz tanıma teknolojisi kullanıyor Program yüzünüzü tanımak için web kameranızı otomatik olarak çalıştırıyor ve giriş izni için daha önceden kaydetmiş olduğu kullanıcılar arasından doğru hesabı seçerek, Windows hesabınıza giriş yapmanızı sağlıyor

Programı bilgisayarınıza kurarken, ayarlarınızı seçiyor ve Blink’e sizi tanımak için ihtiyaç duyduğu bilgileri veriyorsunuz Tüm ayarları yapmanız sadece birkaç dakikanızı alıyor Kurulum bir kere tamamlandıktan sonra Blink ayarlarınıza sistem çubuğu üzerinden erişebiliyorsunuz Bilgisayarınızı bir sonraki açışınızda, Blink otomatik olarak web kameranızı çalıştırıyor ve herhangi bir şifreye gerek kalmadan, sadece kameraya bakarak oturumunuzu açabiliyorsunuz

Blink’in yüz tanıma algoritması değişik saç şekilleri, gözlükler ve lensleri tanımak üzere geliştirilmiş Yani saçınızı değiştirmeniz ya da güneş gözlüğü takıyor olmanız Blink’in performansını etkilemiyor

Program, bilgisayarınızı sizden önce kimin ve ne zaman kullandığı hakkındaki bilgileri de hafızasında tutuyor Böylece sizi olası kimlik hırsızlıklarına karşı da korumuş oluyor Ne yazık ki Blink sadece Windows Vista ve Windows 7 32-bit sürümleri üzerinden çalıştırılabiliyor Programın bellek kullanımı ortalama 30 MB
Burdan yazılımı yükleyebilirsiniz

Kod:
http://hotfile.com/dl/79694631/a5190d8/LuxandBlinkSetupexe.html
[/COLOR]

Cevap : Bilgisayarınıza Şifre Yerine Yüzünüzü Tanıtın

Eski 11-02-2010   #2
seyito

Link kırık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-02-2010   #3
[KAPLAN]

Bağlantı düzeltildi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-02-2010   #4
seyito

Sorun benim pc demi yosa link yinemi kırık anlamadım gerçi çoğu siteye giremiyorum sunucu geç cevap veriyor diyor anlamadım gitti
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com