![]() |
Bilgisayarınıza Şifre Yerine Yüzünüzü Tanıtın
1 Eklenti(ler)
Bilgisayarınıza Şifre Yerine Yüzünüzü Tanıtın Bilgisayarınızda Windows işletim sistemi kullanıyorsanız ve aynı bilgisayarı sizden başkalarıda kullanıyorsa farklı kullanıcı hesapları kullanmanız çok doğal.Sık sık kullanıcı şifresini unutuyorsanız yada her açılışta aynı şifreyi girmekten sıkıldıysanız bu program tam size göre. http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1288618387 Luxand tarafından geliştirilen Blink isimli program, yüz tanıma teknolojisi kullanarak bilgisayarınıza giriş yapmanızı sağlıyor. Birden fazla kişi tarafından kullanılan bilgisayarlar için oldukça ideal bir program olan bu program Windows oturumunuzu açmak için şifre yerine, yüz tanıma teknolojisi kullanıyor. Program yüzünüzü tanımak için web kameranızı otomatik olarak çalıştırıyor ve giriş izni için daha önceden kaydetmiş olduğu kullanıcılar arasından doğru hesabı seçerek, Windows hesabınıza giriş yapmanızı sağlıyor. Programı bilgisayarınıza kurarken, ayarlarınızı seçiyor ve Blink’e sizi tanımak için ihtiyaç duyduğu bilgileri veriyorsunuz. Tüm ayarları yapmanız sadece birkaç dakikanızı alıyor. Kurulum bir kere tamamlandıktan sonra Blink ayarlarınıza sistem çubuğu üzerinden erişebiliyorsunuz. Bilgisayarınızı bir sonraki açışınızda, Blink otomatik olarak web kameranızı çalıştırıyor ve herhangi bir şifreye gerek kalmadan, sadece kameraya bakarak oturumunuzu açabiliyorsunuz. Blink’in yüz tanıma algoritması değişik saç şekilleri, gözlükler ve lensleri tanımak üzere geliştirilmiş. Yani saçınızı değiştirmeniz ya da güneş gözlüğü takıyor olmanız Blink’in performansını etkilemiyor. Program, bilgisayarınızı sizden önce kimin ve ne zaman kullandığı hakkındaki bilgileri de hafızasında tutuyor. Böylece sizi olası kimlik hırsızlıklarına karşı da korumuş oluyor. Ne yazık ki Blink sadece Windows Vista ve Windows 7 32-bit sürümleri üzerinden çalıştırılabiliyor. Programın bellek kullanımı ortalama 30 MB. Burdan yazılımı yükleyebilirsiniz inndir Kod:
http://hotfile.com/dl/79694631/a5190d8/LuxandBlinkSetupexe.html |
Cevap : Bilgisayarınıza Şifre Yerine Yüzünüzü Tanıtın
Link kırık :icon_sorry:
|
Bağlantı düzeltildi
|
Sorun benim p.c demi yosa link yinemi kırık anlamadım gerçi çoğu siteye giremiyorum sunucu geç cevap veriyor diyor anlamadım gitti.
|