|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
![]() |
TEV Burs ve Yurt Başvuru Tarihleri Ne Zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bursları Ne Kadar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() TEV Burs ve Yurt Başvuru Tarihleri Ne Zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bursları Ne Kadar?TEV burs ve yurt başvuru tarihleri ne zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursları ne kadar? Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni eğitim ve öğretim yılında da burs vermeye devam ediyor ![]() Haber Merkezi TEV burs ve yurt başvuru tarihleri ne zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursları ne kadar? Burs veren kurumlar arasında olan TEV, belirli koşulları taşıyan öğrencilere farklı alanlarda burs ödemesi yapıyor ![]() ![]() TEV BURS BAŞVURU TARİHLERİ 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı burs ve yurt başvuruları burs ![]() ![]() ![]() Yurt Bursu: 18 Ağustos-18 Eylül Mesleki Ortaöğretim Bursu: 18 Ağustos-25 Eylül Üniversite Eğitim Bursu: 15 Eylül-9 Ekim Üstün Başarı Bursu: 15 Eylül-9 Ekim Üstün Başarı Sanat Bursu: 20 Ekim-6 Kasım Yüksek Lisans ve Doktora Bursu: 29 Eylül-16 Ekim BURS BAŞVURULARININ GENEL KOŞULLLARI T ![]() ![]() onunda, 2025’in en iyi strateji oyununu ücretsiz oyna! Ne bekliyorsun? Hemen oyna! Project Entropy Türkiye’de örgün öğrenim görüyor olmak Açık öğretim, uzaktan eğitim veya ücretli programlara kayıtlı olmamak Aynı anda TEV’den aynı burs türünü (örneğin Üniversite Bursu) alan bir kardeşi varsa burs alamaz Mal varlığı ve gelir durumu uygun olmak (başarı bursları hariç) Disiplin cezası veya başarısızlık nedeniyle eğitim hayatında kesinti olmamak Başka bir kamu veya özel kurumdan burs alıyor olmak, başvuru yapmanıza engel değildir ![]() ![]() TEV BURSU TUTARLARI Mesleki ortaokulu bursu 2 ![]() Üniversite bursu 5 ![]() Yüksek lisans bursu 8 ![]() Doktora bursu 11 ![]() Üstün başarı bursu 11 ![]() Yurt Cep Harçlığı 4 ![]()
![]() |
|