![]() |
TEV Burs ve Yurt Başvuru Tarihleri Ne Zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bursları Ne Kadar?
TEV burs ve yurt başvuru tarihleri ne zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursları ne kadar?
Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni eğitim ve öğretim yılında da burs vermeye devam ediyor. Peki, TEV burs ve yurt başvuru tarihleri ne zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursları ne kadar? Haber Merkezi TEV burs ve yurt başvuru tarihleri ne zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursları ne kadar? Burs veren kurumlar arasında olan TEV, belirli koşulları taşıyan öğrencilere farklı alanlarda burs ödemesi yapıyor. Öte yandan TEV yurtlarından da faydalanmak isteyen kız öğrenciler için yurt bursu fırsatı yer alıyor. Peki, TEV burs ve yurt başvuru tarihleri ne zaman? 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursları ne kadar? TEV BURS BAŞVURU TARİHLERİ 2025-2026 Türk Eğitim Vakfı burs ve yurt başvuruları burs.obigenc.com adresi üzerinden yapılıyor. Burs başvuruları için tarihler şöyle: Yurt Bursu: 18 Ağustos-18 Eylül Mesleki Ortaöğretim Bursu: 18 Ağustos-25 Eylül Üniversite Eğitim Bursu: 15 Eylül-9 Ekim Üstün Başarı Bursu: 15 Eylül-9 Ekim Üstün Başarı Sanat Bursu: 20 Ekim-6 Kasım Yüksek Lisans ve Doktora Bursu: 29 Eylül-16 Ekim BURS BAŞVURULARININ GENEL KOŞULLLARI T.C. vatandaşı olmak onunda, 2025’in en iyi strateji oyununu ücretsiz oyna! Ne bekliyorsun? Hemen oyna! Project Entropy Türkiye’de örgün öğrenim görüyor olmak Açık öğretim, uzaktan eğitim veya ücretli programlara kayıtlı olmamak Aynı anda TEV’den aynı burs türünü (örneğin Üniversite Bursu) alan bir kardeşi varsa burs alamaz Mal varlığı ve gelir durumu uygun olmak (başarı bursları hariç) Disiplin cezası veya başarısızlık nedeniyle eğitim hayatında kesinti olmamak Başka bir kamu veya özel kurumdan burs alıyor olmak, başvuru yapmanıza engel değildir. Ancak TEV Bursu almaya hak kazanmanız durumunda, mevcut diğer bursların iptal edilmesi gerekir. TEV BURSU TUTARLARI Mesleki ortaokulu bursu 2.800 TL Üniversite bursu 5.800 TL Yüksek lisans bursu 8.700 TL Doktora bursu 11.600 TL Üstün başarı bursu 11.600 TL Yurt Cep Harçlığı 4.800 TL |