Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bögürtlenli Ve Labne Peynirli PastaBögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa) Bögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa) MALZEMELER 3 Yaprak Jelatin ½ Limon Suyu 600 gr Bögürtlen 100 gr Labne Peynir 5 Çorba Kasigi Toz Seker 1 Su Bardagi Süt 2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya YAPILIŞ TARİFİ Jelatini sicak suyun içine koyun Kasik yardimiyle karistirip eritin Yarimlimon suyunu jelatinle karistirin ![]() Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin Bögürtlenpüresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin Erittiginiz jelatini de bukarisima ekleyin Sütün içine surubunu koyup karistirin![]() Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin Pandispanyalarinarasina bögürtlen püreli krem peyniri yayin Pastayi bu sekilde 3 saatbuzdolabinda bekletin Kremasi donmus pastanin üzerine kalanbögürtlenleri siralayin Üzerine pudra sekeri serpip servis yapin
|
|
|
|