Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
halleyli, kayısılı, pasta

Halleyli Kayısılı Pasta

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Halleyli Kayısılı Pasta







MALZEMELER :

8 adet Ülker atıştırmalık Halley
100 gr krem peynir
Süzme yoğurt
10 ml yeşil limon suyu
2 çay kaşığı limon kabuğu rendesi
8 adet olgun kayısı
40 ml kayısı suyu

YAPILIŞI :

Kayısıların çekirdeklerini çıkartın Krem peynir, süzme yoğurt, limon suyu ve limon kabuğu rendesini mutfak robotunda pürüzsüz olana kadar karıştırın Kayısıları ve kayısı suyunu ekleyip karıştırmaya devam edin Üstünü streç filmle kapatıp buzdolabında 30 dakika kadar soğumaya bırakın

4 adet Ülker atıştırmalık Halley’in üzerine hazırladığınız kayısılı karışımı sürün Üstlerine kalan 4 adet Ülker atıştırmalık Halley’i kapatıp servis tabağına dizin ve servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.