![]() |
Halleyli Kayısılı Pasta
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg MALZEMELER : 8 adet Ülker atıştırmalık Halley 100 gr. krem peynir Süzme yoğurt 10 ml. yeşil limon suyu 2 çay kaşığı limon kabuğu rendesi 8 adet olgun kayısı 40 ml. kayısı suyu. YAPILIŞI : Kayısıların çekirdeklerini çıkartın. Krem peynir, süzme yoğurt, limon suyu ve limon kabuğu rendesini mutfak robotunda pürüzsüz olana kadar karıştırın. Kayısıları ve kayısı suyunu ekleyip karıştırmaya devam edin. Üstünü streç filmle kapatıp buzdolabında 30 dakika kadar soğumaya bırakın. 4 adet Ülker atıştırmalık Halley’in üzerine hazırladığınız kayısılı karışımı sürün. Üstlerine kalan 4 adet Ülker atıştırmalık Halley’i kapatıp servis tabağına dizin ve servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.