Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik AlbümCD 1 1 Gözlerin Doğuyor GecelerimeSöz: Halit Çelikoğlu Müzik: Yusuf Nalkesen 2 Hiç Bir Şeyde Gözüm YokSöz & Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 3 O ÇeşmeSöz & Müzik: Mahmut Oğul 4 Anladımki Daha Dolmamış ÇilemSöz & Müzik: Suat Sayın 5 Beni Kalbinde AraSöz: A Selçuk İlkan Müzik: Dursun Karaca6 Ne Olur Anla BeniSöz: Hasan Lami Ergül Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 7 Seviyorum İşte Varmı DiyeceğinSöz & Müzik: Metin Alkanlı 8 Günlerdir İçime Çöktü AyrılıkSöz: Yahya Berekay Müzik: Saadettin Öktenay 9 Neler Ettin Sen NelerSöz: Mehmet Erbulan Müzik: Metin Everes 10 Sana Olan ÖzlemimSöz: Turhan Taşan Müzik: Mahmut Oğul 11 Al MendilimSöz: Hasan Özdemir Müzik: Mahmut Oğul 12 Bir Sabah İstiyorumSöz: Bekir Mutlu Müzik: Ziya Taşkent 13 Gayrı Dayanamam Bu HasreteSöz & Müzik: Anonim 14 Akşam Olunca Yarelerim SızlarSöz & Müzik: Nazif Girgin 15 Ben Zeki MürenSöz: Behlül, Zeki Müren Müzik: Muzaffer Özpınar CD 2 1 SormaSöz & Müzik: Sezen Aksu 2 İki Gözüm İki ÇeşmeSöz & Müzik: Özer Şenay 3 Ağlama SevdamSöz & Müzik: Esat Tekdal 4 İsyanım VarSöz: Berrin Büyükçınar Müzik: Sait Büyükçınar 5 Sen Benim ÖzlediğimSöz: Sadık Atay Müzik: Metin Everes 6 Kim Görecek Kim BilecekSöz: Sadık Atay Müzik: Hüsnü Üstün 7 Ne OlursunSöz: Mustafa Töngemen Müzik: Erdinç Çelikol 8 Ahımı HicranımıMüzik: Selahattin İnal 9 Üzme BeniSöz & Müzik: Zekai Tunca 10 Kaderi Benmi YarattımSöz: A Tekin Türe Müzik: Mustafa Sayan11 Bitmez Bu ŞarkılarSöz: Halil Gökkaya Müzik: Ali İhsan Kısaç |
|
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albüm |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albümemegine sagliK caniM |
|
|
|