![]() |
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albüm
CD 1
1. Gözlerin Doğuyor Gecelerime Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Yusuf Nalkesen 2. Hiç Bir Şeyde Gözüm Yok Söz & Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 3. O Çeşme Söz & Müzik: Mahmut Oğul 4. Anladımki Daha Dolmamış Çilem Söz & Müzik: Suat Sayın 5. Beni Kalbinde Ara Söz: A. Selçuk İlkan Müzik: Dursun Karaca 6. Ne Olur Anla Beni Söz: Hasan Lami Ergül Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 7. Seviyorum İşte Varmı Diyeceğin Söz & Müzik: Metin Alkanlı 8. Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık Söz: Yahya Berekay Müzik: Saadettin Öktenay 9. Neler Ettin Sen Neler Söz: Mehmet Erbulan Müzik: Metin Everes 10. Sana Olan Özlemim Söz: Turhan Taşan Müzik: Mahmut Oğul 11. Al Mendilim Söz: Hasan Özdemir Müzik: Mahmut Oğul 12. Bir Sabah İstiyorum Söz: Bekir Mutlu Müzik: Ziya Taşkent 13. Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Söz & Müzik: Anonim 14. Akşam Olunca Yarelerim Sızlar Söz & Müzik: Nazif Girgin 15. Ben Zeki Müren Söz: Behlül, Zeki Müren Müzik: Muzaffer Özpınar CD 2 1. Sorma Söz & Müzik: Sezen Aksu 2. İki Gözüm İki Çeşme Söz & Müzik: Özer Şenay 3. Ağlama Sevdam Söz & Müzik: Esat Tekdal 4. İsyanım Var Söz: Berrin Büyükçınar Müzik: Sait Büyükçınar 5. Sen Benim Özlediğim Söz: Sadık Atay Müzik: Metin Everes 6. Kim Görecek Kim Bilecek Söz: Sadık Atay Müzik: Hüsnü Üstün 7. Ne Olursun Söz: Mustafa Töngemen Müzik: Erdinç Çelikol 8. Ahımı Hicranımı Müzik: Selahattin İnal 9. Üzme Beni Söz & Müzik: Zekai Tunca 10. Kaderi Benmi Yarattım Söz: A. Tekin Türe Müzik: Mustafa Sayan 11. Bitmez Bu Şarkılar Söz: Halil Gökkaya Müzik: Ali İhsan Kısaç |
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albüm
emegine sagliK caniM
|