Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
göğsü, tatlısı, tavuk

Tavuk Göğsü Tatlısı

Eski 05-07-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Tavuk Göğsü Tatlısı



Tavuk Göğsü Tatlısı

8 yemek kaşığı pirinç unu
250 gr toz şeker
4 tatlı kaşığı tarçın
1 adet tavuk göğüs eti (kemiksiz)
1 litre süt



Yapılışı

Tavukgöğsünü iyice haşlayın ve soğumaya bırakın Didikleyin sonra da parçaları mikserde püre haline getirin Pirinç unu ve şekeri bir tencereye koyun Azar azar süt ekleyin Yumurta çırpma teliyle sürekli karıştırın Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatın Kaynayan süte tavuk püresini katın ve 45 dakika kadar karıştırarak pişirin Yüksek kenarlı bir dörtgen kaba dökün, soğumaya bırakın Soğuk suya batırdığınız keskin bir bıçakla küçük kareler şeklinde kesin, tarçın serpip servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.