![]() |
Tavuk Göğsü Tatlısı
1 Eklenti(ler)
Tavuk Göğsü Tatlısı
8 yemek kaşığı pirinç unu 250 gr toz şeker 4 tatlı kaşığı tarçın 1 adet tavuk göğüs eti (kemiksiz) 1 litre süt http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1273219899 Yapılışı Tavukgöğsünü iyice haşlayın ve soğumaya bırakın. Didikleyin sonra da parçaları mikserde püre haline getirin. Pirinç unu ve şekeri bir tencereye koyun. Azar azar süt ekleyin. Yumurta çırpma teliyle sürekli karıştırın. Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatın. Kaynayan süte tavuk püresini katın ve 45 dakika kadar karıştırarak pişirin. Yüksek kenarlı bir dörtgen kaba dökün, soğumaya bırakın. Soğuk suya batırdığınız keskin bir bıçakla küçük kareler şeklinde kesin, tarçın serpip servis yapın.:orjinal: |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.