![]() |
Hiç Ayrıldınız Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Hiç Ayrıldınız Mı?Pencereme yüzümü dayayıp acıdan titreyerek, karanlık sokakta gidişine baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra tüm ayrılıklar için ağlamaya başladım birden, yarım yarım, eksik eksik ![]() ![]() Sen şimdi dalgınlığına kaç ,mürekkep balığı gibi, Kalbindeki o eski sevdaları bir gölge gibi kullan, Çırpınan sevgini korumak için durmadan yüz değiştir, ama unutamazsın yüzünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüzün ki senin rakibin ![]() ![]() yüzün kalbini hiç saklayamaz, yüzün ki, aşkına da rakip ![]() ![]() ![]() Sen şimdi dalgınlığına kaç, mürekkep balığı gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
flipper
|
![]() yüzün kalbini hiç saklayamaz, yüzün ki, aşkına da rakip ![]() ![]() ![]() Sen şimdi dalgınlığına kaç, mürekkep balığı gibi __________________ Çok etkileyici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() son bir defa dönüp bana bakmasını bekledim ama dönüp bakmadı teşekkürler güzelmiş
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Sonra tüm ayrılıklar için ağlamaya başladım birden, yarım yarım, eksik eksik ![]() ![]() ayrılıklar ağlanıp unutulur gibi gelir ama sonraki her ayrılıkta onun için de tekrar tekrar ağlanır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
brave83
|
yüzün ki senin rakibin ![]() ![]() yüzün kalbini hiç saklayamaz, yüzün ki, aşkına da rakip ![]() ![]() ![]() Sen şimdi dalgınlığına kaç, mürekkep balığı gibi teşekkürler güzel olmuş :) |
![]() |
![]() |
|