![]() |
Hiç Ayrıldınız Mı?
Pencereme yüzümü dayayıp acıdan titreyerek, karanlık sokakta gidişine baktım. Son bir defa dönüp bana baksın istedim, bakmadı. Düşüyordu o.. O bu düşüşten belki bir gün kendini kurtararak çıkardı. Ya ben? O güven duygusu ve hep sevilme ihiyacı yüzünden , onun o karşılıksız ve kimsesiz sevgisini kullanan ben kurtaramayacaktım kendimi bu düşüşten. İçin için ağlıyordum;önce ona,gecikmiş tüm pişmanlıklarıma, içimdeki sevgiyi bile koruyamayan o zavallı endişelerime, o hiç bir işe yaramayan fedakarlıklarıma, hep kaybetmeye mahkum kaderime.
Sonra tüm ayrılıklar için ağlamaya başladım birden, yarım yarım, eksik eksik . Tıpkı aşklarım gibi, tıpkı hayatım gibi. Sen şimdi dalgınlığına kaç ,mürekkep balığı gibi, Kalbindeki o eski sevdaları bir gölge gibi kullan, Çırpınan sevgini korumak için durmadan yüz değiştir, ama unutamazsın yüzünü...... yüzün ki senin rakibin.. yüzün kalbini hiç saklayamaz, yüzün ki, aşkına da rakip... Sen şimdi dalgınlığına kaç, mürekkep balığı gibi |
yüzün kalbini hiç saklayamaz,
yüzün ki, aşkına da rakip... Sen şimdi dalgınlığına kaç, mürekkep balığı gibi __________________ Çok etkileyici. Kalemine sağlık. |
son bir defa dönüp bana bakmasını bekledim ama dönüp bakmadı
teşekkürler güzelmiş |
tşklr emegine saglık güzel olmuş
|
Sonra tüm ayrılıklar için ağlamaya başladım birden, yarım yarım, eksik eksik . Tıpkı aşklarım gibi, tıpkı hayatım gibi.
ayrılıklar ağlanıp unutulur gibi gelir ama sonraki her ayrılıkta onun için de tekrar tekrar ağlanır.Çok teşekkürler ergenekon... |
yüzün ki senin rakibin..
yüzün kalbini hiç saklayamaz, yüzün ki, aşkına da rakip... Sen şimdi dalgınlığına kaç, mürekkep balığı gibi teşekkürler güzel olmuş :) |