![]() |
Pazı Yaprağında Piliç Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Pazı Yaprağında Piliç KapamaPazı Yaprağında Piliç Kapama 4 kişilik Malzeme: 8 adet baget piliç 16 adet pazı yaprağı 1 adet havuç 2 adet taze patates 8 adet arpacık soğan Yarım çay kaşığı köri 4 adet yeşil soğan Yarım demet dereotu Yarım çay kaşığı Tane karabiber Yarım çorba kaşığı un 2 tatlı kaşığı ayçiçek yağı 1 su bardağı su Tarifi Piliç butlarını 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağında hafifçe kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|