![]() |
Helaldir Hakkımın Son Zerresi De.. |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Helaldir Hakkımın Son Zerresi De..Ne Kadar İstemesemde Sana Yazıyorum Her defasında Seni Haykırmak,Seni Konuşmak, BiLiyorum AsLında Kendime Acıdan başka Bir Dert Vermiyorum ![]() Ama oLmuyor Sensiz Yapamıyorum ![]() O kadar arıyorım Ki Seni ![]() ![]() Sesini özlüyorum,KokunuSıcakLığını SaçmaLıyorum DeğiLmi ![]() Ben BunLarı Sende Hiç Tatmadım Ki ![]() Ben Senin HayaLini BiLe Kurmayı Seviyorum ![]() Sonra AkLıma GeLiyor Gidişin ![]() Senden Nefret ediyorum Adını Duymaktan Adını oLuşturan HarfLerden ![]() anıLarından HatıraLarından ![]() ![]() Bana Bıraktığın YokLuğundan ![]() oLmayışından ![]() ![]() ![]() Kısaca SenLi Herşeyden Senden ![]() Gezdiğin yerLerden Sensiz Gezmekten,Heryerde Sana ait Bir Anı,Hatıra Görmekten Senin Sevdiğin ŞeyLerden ŞarkıLarımızdan,HayaLLerimizden BiLe ![]() ![]() Kısacası Sana Ait Herşeyden nefret eDiyorum ![]() Unut Seni haketmiyor DiyorLar ![]() ![]() Susuyorum ![]() Oysa Ne Kadar HakLıLar ![]() Sen hep kaybeden Taraf OLdun Sen Hem Azap Veren Vafasız oLdun ![]() ![]() Sevmek Nedir BiLmeyen,Kadir Kıymetten anLamayan Nankör Bir Seven ! Layık DeğiLsin/din Bana ![]() ![]() ![]() Ama Herşeye ragmen Sevdiğimdin Yaa Görmedim ,GörmezLikten GeLdim ![]() Duymamak İçin tıkadım KuLakLarımı GözLerimi Kör Ettim GerçekLerden Kaçmak İçin ![]() ![]() KabuLLenemezdim SensizLiği ![]() Sensizliği kabuLLenemezken Bıraktın beni Sensiz / Kimsesiz ![]() ![]() Hep Ben Gİtmek İstedim Senden BitmeLiydi,oLmamaLıydı ![]() ![]() Devam ettikçe Canım yanıyor,Günden güne Eriyordum Ama Sen AsLa Buna izin Vermedin Gitme! Dedin Her defasında Gitme LafınLa Durdundun Beni ![]() Peki Ozaman Sen Nİye Gittin ? Bu NasıL Sevgidir SöyLe SevgiLi Bu nasıL İştir ![]() Yaptığın sığarmı erkekLiğe ![]() ![]() Peki Sığdımı ErkekLiğine ? Ben MutLuLuk HayaLLeri Kurarken MutsuzLuğa ittin Beni ![]() VarLığınLa Çektirdiğin AcıLarı yokLuğunda FazLasıyLa Çektirdin ![]() Hakkım Çok üzerinde ![]() ![]() Ama Yinede HeLaL olsun Son Zerreside ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Helaldir Hakkımın Son Zerresi De.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Helaldir Hakkımın Son Zerresi De..Sevenler hep acı çekiyor saten
|