![]() |
Helaldir Hakkımın Son Zerresi De..
Ne Kadar İstemesemde Sana Yazıyorum Her defasında
Seni Haykırmak,Seni Konuşmak, BiLiyorum AsLında Kendime Acıdan başka Bir Dert Vermiyorum. Ama oLmuyor Sensiz Yapamıyorum. O kadar arıyorım Ki Seni.Heryerde Her baktığım / DaLdığım yerde. Sesini özlüyorum,KokunuSıcakLığını SaçmaLıyorum DeğiLmi. Ben BunLarı Sende Hiç Tatmadım Ki. Ben Senin HayaLini BiLe Kurmayı Seviyorum. Sonra AkLıma GeLiyor Gidişin. Senden Nefret ediyorum Adını Duymaktan Adını oLuşturan HarfLerden. anıLarından HatıraLarından.. Bana Bıraktığın YokLuğundan. oLmayışından..Beni SensizLiğe Bırakıp Gidişinden. Kısaca SenLi Herşeyden Senden. Gezdiğin yerLerden Sensiz Gezmekten,Heryerde Sana ait Bir Anı,Hatıra Görmekten Senin Sevdiğin ŞeyLerden ŞarkıLarımızdan,HayaLLerimizden BiLe.. Kısacası Sana Ait Herşeyden nefret eDiyorum. Unut Seni haketmiyor DiyorLar.. Susuyorum. Oysa Ne Kadar HakLıLar. Sen hep kaybeden Taraf OLdun Sen Hem Azap Veren Vafasız oLdun.. Sevmek Nedir BiLmeyen,Kadir Kıymetten anLamayan Nankör Bir Seven ! Layık DeğiLsin/din Bana... Ama Herşeye ragmen Sevdiğimdin Yaa Görmedim ,GörmezLikten GeLdim. Duymamak İçin tıkadım KuLakLarımı GözLerimi Kör Ettim GerçekLerden Kaçmak İçin.. KabuLLenemezdim SensizLiği. Sensizliği kabuLLenemezken Bıraktın beni Sensiz / Kimsesiz.. Hep Ben Gİtmek İstedim Senden BitmeLiydi,oLmamaLıydı.. Devam ettikçe Canım yanıyor,Günden güne Eriyordum Ama Sen AsLa Buna izin Vermedin Gitme! Dedin Her defasında Gitme LafınLa Durdundun Beni. Peki Ozaman Sen Nİye Gittin ? Bu NasıL Sevgidir SöyLe SevgiLi Bu nasıL İştir. Yaptığın sığarmı erkekLiğe.. Peki Sığdımı ErkekLiğine ? Ben MutLuLuk HayaLLeri Kurarken MutsuzLuğa ittin Beni. VarLığınLa Çektirdiğin AcıLarı yokLuğunda FazLasıyLa Çektirdin. Hakkım Çok üzerinde.. Ama Yinede HeLaL olsun Son Zerreside.. |
Cevap : Helaldir Hakkımın Son Zerresi De..
Sevenler hep acı çekiyor saten
|