![]() |
Gaspacho - İtalyan Mutfağı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaspacho - İtalyan Mutfağı TarifiMalzemeler
Tost ekmekleri hariç bütün malzemeleri mutfak robotunda öğütün Hazırladığınız karışımı derin bir kabın içerisine alın ve buzları ilave edin Buzdolabında 2 saat bekletin Servis yapmadan önce küp şeklinde doğradığınız ekmekleri yağda kızartın Sıcak olarak çorbanın içerisine koyun, servis yapın |
![]() |
![]() |
![]() |
Gaspacho - İtalyan Mutfağı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaspacho - İtalyan Mutfağı TarifiSoğuk Gaspacho Çorbası Tarifi Malzemeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kruton Ekmek için Malzemeler ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı Tüm malzemeleri blender'a alın ve çekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|