![]() |
Kayısı Pare Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısı Pare Tatlısı TarifiKayısı PareTatlısı Tarifi Malzemeler Yarım su bardağı kuru kayısı 1,5 su bardağı toz şeker 250 gr kaymak 4 yemek kaşığı yeşil fıstık tozu 1 su bardağı sıcak su ![]() Yemeğin Tarifi Kayısıları yıkayıp tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuyunca içlerini açarak bir çay kaşığı kaymak koyup kapatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kayısı Pare Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısı Pare Tatlısı TarifiKayısı Pare Tatlısı Tarifi Malzemeler: 3 adet yumurta 15 su bardağı süt Yarım paket margarin Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 paket yaş maya 1 çay bardağı toz şeker İçi için: Yarım kilo kayısı 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı su Üzeri için: Pudra şekeri Hazırlanışı: Bütün malzemeleri karıştırın ve mayalanması için 2 saat sıcak bir yerde dinlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kayısı Pare Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısı Pare Tatlısı TarifiKayısı Pare Tatlısı Tarifi 1 kg olgun kayısı 1 su bardağı şeker 10 yaprak jelatin 3/4 su bardağı su Süslemek İçin: Nane yaprakları Vişne şekerlemeleri Jelatinleri soğuk su ile ıslatıp yumuşamaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|