![]() |
Şeker Hamuru Tarifi (Marzipan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeker Hamuru Tarifi (Marzipan)Şeker Hamuru Tarifi (Marzipan) 70 gr sıcak su 15 gr toz jelatin 80 gr glikoz 1 kg pudra şekeri Mikserin kasesine sıcak su bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şeker Hamuru Tarifi (Marzipan) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeker Hamuru Tarifi (Marzipan)Bilmiyordum ilk defa denemek isterim elerine saglik tesekurler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şeker Hamuru Tarifi (Marzipan) |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeker Hamuru Tarifi (Marzipan)1,5 kilo pudra şekeri 50 gram jelatin 2 su bardağı şeker 1 su bardağı su Renkli gıda boyaları Öncelikle bir kabın içinde şekeri ve suyu 15 dakika kadar kaynatıp bir kenarda soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|