Açmalar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
AçmalarAçma I MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 40 dk Kaç Kişilik 8Yöntem 600 Gr un (5 su bardağı) 1 Su bardağı ılık su 1 Adet yumurta 1 Çorba kaşığı tozşeker 1 Tatlı kaşığı tuz 2 5 Çorba kaşığı pakmaya 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı ayçiçek yağı 2 Çorba kaşığı margarin Üzerine serpmek için : Çörekotu Hazırlanışı
Açma II MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 60 dk Kaç Kişilik 10Yöntem 1 5 Kibrit kutusu kadar yaş maya 3 Tatlı kaşığı tozşeker Yarım su bardağı ılık su 1 Adet yumurta 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Çay bardağı yoğurt 1 Çay bardağı süt 100 gr margarin Aldığı kadar un Tuz Üzerine serpmek için çörekotu Hamurun dinlendirilme süresi : Yaklaşık 1-2 saat Hazırlanışı
|
|
|
|