![]() |
Acemiler İçin Doğrama Şekilleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acemiler İçin Doğrama ŞekilleriAcemiler için doğrama şekilleri ![]() Dilim doğrama Havucu ve diğer sebzeleri, hiç parçalamadan göz kararı 1-2 mm kalınlığında kesin ![]() ![]() ![]() Jülyen Sebzelerin hemen hemen tamamı jülyen doğrama için uygundur ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşbaşı Sebzeleri, öncelikle uzunlamasına dörde bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küp doğrama Çorba, sulu yemekler veya böreklerde kullanmak için, sebzeleri öncelikle uzun ince doğrayın ![]() ![]() ![]() Yarım ay Sebzeleri boylamasına ikiye bölün ve 1-2 mm kalınlığında yarım ay doğrayın ![]() ![]() ![]() Yarım ay (piyaz) doğrama Soğanı ortadan ikiye bölün ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeklik doğrama Bütün soğana, bıçakla birkaç yerinden derinlemesine çentik atın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Acemiler İçin Doğrama Şekilleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acemiler İçin Doğrama ŞekilleriÖğren işte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Acemiler İçin Doğrama Şekilleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acemiler İçin Doğrama Şekilleriöğreniyorum işte alla alla |
![]() |
![]() |
|