Rengarenk Dana Rostosu Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rengarenk Dana Rostosu TarifiRENGARENK DANA ROSTOSU TARİFİ 1 5 kilo dana eti 1 salatalık turşusu 1 havuç 4 kaşık margarin karabiber salça tuz YAPILIŞI: Dana'nın nuar denilen kısmını alın Muhtelif yerlerinden bıçakla delin ince kesilen havuç ve turşuları bu deliklere sokun Kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın Üzerine sulandırılmış salça dökün Karabiber ve tuzuda ilave edip fırında 2,5 saat pişirin
|
|
Rengarenk Dana Rostosu Tarifi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rengarenk Dana Rostosu TarifiMALZEME: 1 kilo dana eti 1 salatalık turşusu 1 havuç 4 kaşık yağ karabiber tuz salça Dananın nuar denilen kısmı alınır Muhtelif yerlerinden bıçakla delinir ince kesilen havuç ve turşular bu deliklere sokulur Kızgın yağda pembeleşene kadar kızartılır Üzerine sulandırılmış salça dökülür Fırında 2,5 saat pişirilir
|
|
|
|