![]() |
Sığır Karpaçyo Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığır Karpaçyo TarifiSIĞIR KARPAÇYO TARİFİ Malzemeler 800 GR KONTRFİLE 250 GR ZEYTİNYAĞI (KOMİLİ SIZMA) 1 LİMON, 1 LİMONUN SUYU 1 GÖBEK SALATA TUZ, KARABİBER KIYILMIŞ MAYDANOZ KEKİK, BİBERİYE OTU YAPILIŞI Sinirsiz ve yağsız, (çok iyi olduğuna güvendiğiniz bir kasaptan) sığır eti alnı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sığır Karpaçyo Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığır Karpaçyo TarifiSığır Karpaçyo Tarifi 1 adet limon suyu Aldığı kadar maydanoz 1 adet göbek salata Aldığı kadar biberiye 250 gr zeytinyağı Aldığı kadar karabiber Aldığı kadar kekik 800 gr kontrfile Aldığı kadar tuz 1 adet limon Sinirsiz ve yağsız (çok iyi olduğuna güvendiğiniz bir kasaptan) sığır eti alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Karpaçyo dilimlerini kasabınıza da yaptırabilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
Sığır Karpaçyo Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığır Karpaçyo Tarifi800 GR KONTRFİLE 250 GR ZEYTİNYAĞI 1 LİMON 1 LİMONUN SUYU 1 GÖBEK SALATA TUZ KARABİBER KIYILMIŞ MAYDANOZ KEKİK BİBERİYE OTU Sinirsiz ve yağsız, sığır eti alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|