Peynir Soslu Kılıç İzgara Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peynir Soslu Kılıç İzgara TarifiPeynir Soslu Kılıç Izgara Tarifi 1 kg kılıç balığı filetosu ayçiçeği yağı ya da zeytinyağı 3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı Peynir sosu: 200 gram ince kesilmiş kaşarpeyniri 2 çay kaşığı acısız kırmızıbiber 2 çay kaşığı hardal 4 çay kaşığı acılı sos 1 su bardağı maden suyu Kılıç Balığı fletolarını küçük parçalara ayırın Her iki tarafına da yağ sürün Ekmek kıtılarma bulayın 15 dakika ızgarada pişirin Peynir sosu ile birlikte servis yapın Peynir sosu: Malzemeleri bir araya getirin; peynir eriyene kadar az ateşte karıştırarak pişirin
|
|
|
|