![]() |
Peynir Soslu Kılıç İzgara Tarifi
Peynir Soslu Kılıç Izgara Tarifi
1 kg kılıç balığı filetosu ayçiçeği yağı ya da zeytinyağı 3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı Peynir sosu: 200 gram ince kesilmiş kaşarpeyniri 2 çay kaşığı acısız kırmızıbiber 2 çay kaşığı hardal 4 çay kaşığı acılı sos 1 su bardağı maden suyu Kılıç Balığı fletolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kıtılarma bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın. Peynir sosu: Malzemeleri bir araya getirin; peynir eriyene kadar az ateşte karıştırarak pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.