Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamsi, kavurma, tarifi

Hamsi Kavurma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hamsi Kavurma Tarifi



Hamsi Kavurma Tarifi

Yarım kg hamsi
1 adet kuru soğan
2 adet domates
2 adet biber
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanısı
Hamsilerin başları ve kılçıkları çıkarılır Tencereye yağ konur, ısınınca ince kıyılmış soğan eklenir ve pembeleştirilir Üzerine hamsi eklenir, 15 dakika kavrulur Sonra ince kıyılmış biber atılır, birkaç kere çevirdikten sonra küp doğranmış domates ve tuz katılır 10 dakika daha kavrulur, ateşten alınır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.