![]() |
Bolonyez Sos Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bolonyez Sos TarifiBolonyez Sos (İtalya) 1 adet ufak kuru soğan 250 gr kıyma 3 çorba kaşığı sıvıyağ 2 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı un 2 su bardağı su İnce kıyılmış soğan sıvıyağda pembeleştirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bolonyez Sos Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bolonyez Sos TarifiBolonyez Sos Tarifi 4 çorba kaşığı zeytinyağı 70 g ![]() 10 dal maydanoz 2 büyük soğan 3 büyük kereviz 200 g ![]() 2 diş sarmısak 450 g ![]() 2 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı un 450 g ![]() 300 ml ![]() tuz karabiber fesleğen Zeytinyağı ve tereyağını kızdırdıktan sonra soğan, kereviz ve kuşbaşı eti ilave ederek 15 dk ![]() ![]() Kıymayı ve sarmısağı ilave edin ve kavurun ![]() ![]() Küp domates ve et suyunu ilave edip kaynayıncaya kadar pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bolonyez Sos Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bolonyez Sos TarifiBolonyez Sos (İtalya) Tarifi 1 soğan 2 adet soyulmuş ve doğranmış domates 1 diş sarımsak 25 gram yemeklik yağ 20 gram un 300 gram et suyu baharat 1/2 kg dana kıyma Soğan, domates ve sarımsağı ince ince doğrayıp yağda çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|