![]() |
Piliç Şiş Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Şiş TarifiPiliç Şiş Tarifi 1 adet iri piliç 1 defne yaprağı 1 soğan 1 tutam karabiber 1 çorba kaşığı sadeyağ 1 çay kaşığı tuz Birkaç dal maydonoz 1 Tutam kekik Piliçleri, temizleyiniz, yıkayınız ![]() Üç santim uzunluğunda kuşbaşı biçiminde doğrayınız ![]() Yukarıda yazılı bulunan gereçleri beraberce bir kap içine koyunuz ve karıştırınız ![]() Serin bir yerde veya buzdolabında yarım saat bırakınız ![]() ![]() Domates ve biberleri küçük parçalara doğrayınız ![]() Bir küçük piliç, bir domates, bir biber, sıra ile şişe geçiriniz ![]() ![]() Not: Şişleri pişirirken ara sıra üzerlerine fırça ile yağ sürünüz, aksi halde etleri kurur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piliç Şiş Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Şiş TarifiPiliç Şiş Tarifi 3 piliç 2 domates 100 gr tereyağı tuz karabiber Piliçler haşlandıktan sonra kemikleri çıkartılarak, küçük parçalara ayrılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|