![]() |
Kayısılı Saksı Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısılı Saksı Kebabı TarifiKayısılı Saksı Kebabı Tarifi Malzemeler :
Et, süt, ayıklanmış sarmısak ve soğan, karabiber ve tuzu bir tencereyle ateşe oturtun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kayısılı Saksı Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısılı Saksı Kebabı TarifiKayısılı Saksı Kebabı Tarifi Malzemeler: Yarım kilo kuzu kuş başı 250 gram kayısı 100 gram arpacık soğanı 2-3 diş sarımsak Yarım kahve fincanı tereyağı Yarım su bardağı süt 1 tatlı kaşığı şeker 1 orta boy soğan 4 adet milföy hamuru Bir tutam karabiber Yeteri kadar tuz 1 adet yumurta sarısı Hazırlanışı: Et, süt, ayıklanmış sarımsak ve soğan, karabiber ve tuzu bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|