Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
likorinoz, tarifi

Likorinoz Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Likorinoz Tarifi



Likorinoz tarifi

Uskumru balığını ayıklandığı gibi ayıklayıp tuzlayınız Üç dört gün tütsüde bırakınız Sonra bir tahtanın üstüne yatırarak baskı tahtasını ve balık ezilmeyecek şekilde baskı taşını üstüne koyarak 7 - 8 gün bekletiniz Bu süre içinde balıklar yeterince basıldığında 3 - 5 gün saman tütsüsü veriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.