ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Likorinoz Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002814)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 04:40 AM

Likorinoz Tarifi
 
Likorinoz tarifi

Uskumru balığını ayıklandığı gibi ayıklayıp tuzlayınız. Üç dört gün tütsüde bırakınız. Sonra bir tahtanın üstüne yatırarak baskı tahtasını ve balık ezilmeyecek şekilde baskı taşını üstüne koyarak 7 - 8 gün bekletiniz. Bu süre içinde balıklar yeterince basıldığında 3 - 5 gün saman tütsüsü veriniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.