![]() |
Kaburga Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaburga Kebabı TarifiMalzemeler 1 kg kuzu fileto 10 gr tuz 1 tatlı kaşığı salça 4/1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet orta boy kuru soğan 3 diş sarımsak 5 gr karabiber 5 gr kimyon 20 gr acı pul biber 1/2 limon suyu(yarım) Yapılışı Filetolar dövülmemiş pirzola şeklinde hazırlanır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kaburga Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaburga Kebabı TarifiKABURGA KEBABI ![]() 1 kg ![]() 2 domates 2 biber 4 patates biberiye tuz tane karabiber şeri kırmızı biber HAZIRLANIŞI: Kaburga tuzlanır ![]() tepsiye alınır ![]() 180 derecelik fırında pişirilir ![]() doğranarak yağda sotelenir ![]() de aynı tavada sotelenir ![]() ![]() kaburga pişince fırından çıkarılıp servis tabağına alınır ![]() sotelenmiş, domates, patates ve biber konur ![]() serpilerek servis yapılır |
![]() |
![]() |
|