![]() |
Tiritli Paça Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tiritli Paça TarifiTiritli Paça Tarifi 10 adet paça 2 adet limon 5 diş sarmısak 1 kaşık zeytinyağı 1 adet francala 5 kaşık sadeyağ 2 kaşık margarin 3 kaşık un 6 adet yumurta Paçalar ayıklanıp, tütsülenir, kıl keseleri çıkarıldıktan sonra, bol suda haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tiritli Paça Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tiritli Paça TarifiPaça Tiridi Tarifi Malzeme: 6 adet koyun paçası 12 bardak su 3 su bardağı paça suyu 4 çorba kaşığı tereyağı Yapılışı: Bir düdüklü tencereye su, sarımsak, tütsülenmiş paçalar koyarak pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tiritli Paça Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tiritli Paça TarifiPaça Tiridi Tarifi Francala veya ekmeği tavada tereyağında yahut ateşte kızartmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|