Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
adaçaylı, ciğer, kavurma, mantarlı, tarifi

Adaçaylı Mantarlı Ciğer Kavurma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Adaçaylı Mantarlı Ciğer Kavurma Tarifi



Adaçaylı Mantarlı Ciğer Kavurma Tarifi

Gerekli Malzemeler

1 paket Lezita Ciğer Yürek
2 diş sarımsak
1 tutam kuru adaçayı yaprağı
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kase mantar
Tuz, karabiber, kırmızı tozbiber



Yapılışı

Sarımsakları soyup ikiye kesin Mantarları ince ince dilimleyin Lezita piliç ciğerleri ve yürekleri kuşbaşı olarak doğrayın
Zeytinyağını sote tavasında ısıtın Sarımsakları ve adaçayı yapraklarını yağa atıp 1-2 dakika sonra kokusu çıkınca yağın içinden alın Lezita ciğer ve yürekleri yağa ilave edip rengi dönene kadar soteleyin Mantarları ekleyip 4-5 dakika daha sote etmeye devam edin Son olarak tuz, karabiber ve kırmızı toz biberi ilave edip 1-2 dakika daha hızlı ateşte çevirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.