Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı TarifiTurşulu Mısırli Kafkas Kebabı 750 gram kuzu eti (kemiksiz) 2 adet soğan 2 adet domates 2 adet biber 1 bardak kaynamış mısır tanesi 10 adet ufak turşu Yarım bardak ayçiçek yağı Karabiber Turşu tuzludur, ona göre tuz kullanın Etleri ufak ufak doğrayıp tencereye koyup yağda 20 dakika kavurun Az tuz katın Soğanları doğrayıp ilave ettikten sonra 15 dakika daha kavurun Domatesi, biberi katın ve 45 dakika hafif ateşte pişirin Mısırı ilave edin Turşuyu da doğrayıp ilave edin Bir taşım kaynatıp altını söndürün
|
|
|
|