Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
tarifi, tavası, tekir

Tekir Tavası Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tekir Tavası Tarifi



Tekir Tavası Tarifi

1 kg Tekirbalığı
1 su bardağı kızartma yağı
1 avuç un
Tuz
Limon
Maydanoz

Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp, biberleyiniz Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız (Fazla yağın gitmesi için) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz Limon, maydanoz dallarıyla süsleyip servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.