![]() |
İçi Yağlı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçi Yağlı Nasıl Yapılırİçi Yağlı nasıl yapılır ![]() Malzemeler : •5 su bardağı un •1 çay bardağı sıvıyağ •1 paket margarin •Aldığı kadar su •Tuz Tarif : •5 Su bardağı unu, sıvıyağı, tuzu ve aldığı kadar suyu karıştırarak ele yapışmayacak kıvamda bir hamur elde ediniz ![]() •Hamuru 1 saat kadardinlendiriniz ![]() •Dinlenmiş hamuru 10 eşit parçaya bölün ve her parçayı yemek tabağı büyüklüğünde açınız ![]() •Üzerine oda sıcaklığında yumuşamış olan margarini, parmaklarınızın ucu ile sıvayınız ![]() •Daha sonra açtığınız her hamuru parçasını rulo halinde sararak, kendi etrafında döndürerek beze yapınız ![]() •Hamuru yemek tabağı büyüklüğünde tekrar açtıktan sonra teflon tavada pişirin ve pişerken iki yüzüne de yağ sürünüz ![]() •Sıcak olarak servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|